Ons verhaal
Martine & Dirk

Ons verhaal

Van sigarenfabriek tot Bed & Breakfast Na vele jaren van verbouwen zijn wij blij dat we de oude sigarenfabriek een nieuwe bestemming hebben kunnen geven! De gerestaureerde sigarenfabriek is een langgerekt gebouw, dicht bij het centrum van het Limburgse dorp Wijchmaal en toch helemaal in het groen.

De ligging aan de vroegere spoorwegbedding, nu omgevormd tot fietspad (Limburgs Fietsroutenetwerk) zorgt voor de ideale uitvalsbasis voor fietsers. Ook wandelaars kunnen genieten van weidse landschappen, verrassende paden en pure natuur. Voor een unieke uitstraling zorgen onze 6 luxueus ingerichte kamers en in onze wellness zal u rust en ontspanning vinden na een avontuurlijke dag.

Onze kamers met een warme inrichting zijn veeleer industrieel dan landelijk. De sfeer van de vroegere fabriek is duidelijk aanwezig met het vele hout en ook het gebruik van staal en glas.

Wij verwennen jullie culinair en serveren u een heerlijk ontbijt aangevuld met streekproducten.

Verder bieden we nog een aantal faciliteiten aan: fietsverhuur, gesloten fietsenstalling, terrassen, vergaderruimte en petanque-baan.

Van harte welkom !

Martine & Dirk
Image