Fietsarrangement

Kan je niet wachten om de natuur in Limburg te ontdekken ? Geniet van ons nieuw fietsarrangement met Apero-box en fiets door Bosland, het grootste bos van Vlaanderen.
Verwen jezelf met een luxe picknickmand en spreid je picknickdeken of hangmat op één van de mooiste plekjes in Bosland.
Kies uit onze uitgestippelde fietsroutes, deze liggen klaar voor u in onze b&b. Ook fietsen zijn beschikbaar, wel steeds vooraf te reserveren. Je kan natuurlijk ook je eigen vertrouwde fiets meebrengen.
Tijdens uw fietsroute mag u zeker niet vergeten een stop in te plannen bij één van onze boerderijen voor een heerlijk ‘ambachtelijk ijsje’.
Als de weergoden niet mee zitten, hebben wij voor u een slecht-weer-alternatief. Heel eenvoudig, je verplaatst deze beleving naar een gezellig plekje in onze lounge-ruimte, is ook genieten!

‘Apero in a box’ fietsarrangement

Prijs/2 personen :
2 x overnachting (luxe kamer)
Welkomstdrankje
2 x ontbijtbuffet
2 fietsen voor 1 dag (steeds vooraf te reserveren)
Gebruik van fietskaart of uitgestippelde fietsroute in Bosland
Bosland hangmat of dekentje
Picknick-aperobox om mee te nemen voor 2 personen*

Deze rijkelijk gevulde aperobox/picknickmand is steeds vers en super lekker met bvb salade van de chef, mini flätbread, mini kruidenwafel met zalm, fruitsalade, stukje taart e.d. !! Laat je steeds verrassen door de inhoud. Maar heb je echt speciale wensen, laat het dan even weten. Reserveer tijdig, minimum 24u vooraf !


Hieronder vind je de standaardprijzen 'vanaf' voor 2 personen. De prijzen kunnen afwijken op speciale dagen. Via de boekingsmodule op onze website vind je steeds de juiste prijs. (incl. 2 overnachtingen) :
Vanaf 330€ (weekend, verlengde weekends, zon- en feestdagen en schoolvakanties)
Vanaf 310€ (van maandag tem donderdag)

Voor de suite Sans Pareils komt er een supplement van 35€ bij.

+ 10€/persoon supplement voor een electrische fiets
Geen korting op het arrangement als u zelf fietsen meebrengt.

Voor dit reeds voordelige arrangement geldt momenteel een bijkomende korting van 15€ voor een reservatie in de week tot 1 april 2021, ook tijdens de vakanties, enkel bij een rechtstreekse reservatie bij ons op info@factorij10.be